Successos

desaparicions

El mort trobat a Empuriabrava era un home de Marsella

L’home que el 16 de març va ser trobat mort a la platja d’Empuriabrava és Alain Houlli, de qui la família havia denunciat la desaparició a Marsella. Houlli va desaparèixer després de la defunció de la seva dona i tot apunta que va caure al mar a la costa de Marsella i va ser arrossegat fins a la Costa Brava. La identificació s’ha fet a través de la comparació forense de la dentadura de la víctima amb la fórmula dental del desaparegut que van aportar els familiars. Tot i la certesa de la identificació que suposa la tècnica odontològica realitzada pels especialistes forenses, la Guàrdia Civil ho reafirmarà amb les anàlisis d’ADN. Des d’un principi, la investigació es va dirigir cap a la possibilitat que es tractés d’Houlli, perquè en la denúncia de desaparició que havien fet els familiars s’assenyalava que tenia un tatuatge que encara era un xic visible al cadàver trobat, tot i la degradació del cos a causa dels dies passats a l’aigua.

A partir de l’ADN, tot just fa uns dies es va identificar oficialment Xavier Guzman, l’home que el 24 d’octubre de l’any passat va desaparèixer a la zona de les Medes, a l’Estartit, i va aparèixer al port de Sóller, a Mallorca, tres setmanes després.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia