Successos

Un acusat de maltractar i violar la parella s’enfronta a 12 anys i 9 mesos de presó

La noi afirma que la va maltractar i violar en una àrea de servei de l’autopista

La fiscalia dotze anys i nou mesos de presó, i deu dies de localització permanent

L’Audiència de Girona ha jutjat aquest dijous un acusat que s’enfronta a 12 anys i 9 mesos de presó per maltractar la parella en diverses ocasions al llarg de la relació que van mantenir durant poc més d’un any i de violar-la la nit del 7 al 8 de març del 2020 en una àrea de servei de l’autopista. El judici ha quedat vist per a sentència, segons informa Marina López (ACN).

Els Mossos d’Esquadra van localitzar la víctima caminant pel voral però, en aquell moment, no el va voler denunciar. Segons ha explicat al judici, es va decidir a interposar denúncia arran d’una pallissa que li va clavar el 22 de març al domicili que compartien a Girona. L’acusat, que només ha respost a les preguntes de la defensa, diu que “mai” la va colpejar ni agredir sexualment i apunta que la noia “s’autolesionava”.

Al judici, que s’ha fet a la secció quarta de l’Audiència de Girona, la víctima ha relatat diversos episodis de maltractament al llarg de la relació sentimental que va mantenir amb el processat, que va durar poc més d’un any. Durant aquest temps, van conviure en un domicili de Barcelona i en una habitació llogada en un pis de Girona. “Sempre el clavava cops de puny però després em deia que canviaria i em convencia perquè no el deixés”, ha explicat la víctima.

La fiscal l’acusa d’un delicte de violació, tres delictes de maltractament en l’àmbit de la violència contra la dona i un delicte lleu d’injúries i vexacions injustes. Sol·licita, en total, 12 anys i 9 mesos de presó i 10 dies de localització permanent. En concepte de responsabilitat civil, xifra la indemnització en 6.350 euros. La defensa demana l’absolució.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia