Successos

Els Mossos disparen a la cama a un atracador armat per reduir-lo

L’home acabava de fugir d’un banc a Lleida armat amb un ganivet

Estaria relacionat amb l’assalt a una noia a qui volia robar la matinada de dissabte

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns un home que acabava de robar una entitat bancària situada a l’avinguda Artesa, de Lleida. Els fets han passat quan passaven cinc minuts de les onze del matí i els Mossos que han arribat al lloc l’han encerclat i han aconseguit reduir-lo disparant-li un tret a la cama. Segons ha pogut saber l’ACN, l’atracador podria ser l’autor de l’agressió a una noia la matinada de dissabte. Segons les mateixes fonts, l’home va intentar robar la jove a la sortida d’una discoteca, al barri de Cappont, i en resistir-se, li va fer diversos talls amb el ganivet que portava. Altres fonts consultades per l’ACN apunten que l’home podria estar també relacional amb diverses agressions sexuals denunciades a Lleida.

Els fets han tingut lloc a les 11.05 hores, quan els efectius han estat alertats que l’arrestat anava armat amb un ganivet. Immediatament, s’ha muntat un dispositiu policial per tal de detenir-lo i, en arribar a la zona, els agents s’han trobat el lladre a l’exterior de local. Segons els Mossos, l’home s’ha abraonat en el moment en què intentaven arrestar-lo i, en veure perillar la seva integritat, un policia l’ha reduït amb un tret a la cama. Immediatament, s’han activat els serveis sanitaris i l’han traslladat a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. L’home està acusat, per aquests fets, d’un delicte de robatori amb intimidació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia