Successos

Seguretat

Menys delictes en l’últim any a Olot

Segons la dades de la Junta Local de Seguretat, amb 45 delictes per cada 1.000 habitants la ciutat se situa per sota dels 64 casos que de mitjana es produeixen a Catalunya

Segons les dades aportades pels diversos cossos policials, durant els primers quatre mesos d’aquest 2022 a Olot s’han registrat un total de 588 serveis de la Policia Municipal d’Olot i la ciutat se situa per sota la mitjana amb 45 delictes per cada 1.000 habitants mentre que el global de Catalunya és de 64 delictes. Pel que fa a l’accidentalitat i sinistralitat viària, de gener a abril de 2022 els agents han portat a terme 176 controls de trànsit i s’han produït 79 accidents; principalment fregaments, col·lisions o xocs lleus. Pel que fa als delictes contra la seguretat viària, aquests primers mesos del 2022 també s’ha notat un repunt del nombre de persones que circulen sota els efectes de l’alcohol o les drogues, un 44,44% més que el mateix període de l’any anterior. Aquestes dades es van fer públiques en la r Junta Local de Seguretat d’Olot que va presidir ahir alcalde, Pep Berga. Enguany, dos dels principals elements tractats durant la Junta han estat les actuacions davant les ocupacions incíviques i els delinqüents reincidents. .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia