Successos

Operació antidroga amb 19 detinguts

Els Mossos fan una dotzena d’escorcolls a diversos municipis gironins

El grup traficava amb marihuana

Els Mossos d’Esquadra van fer ahir 12 escorcolls i 19 detinguts en una operació contra l’organització criminal dedicada al tràfic de drogues –sobretot, marihuana– i que operava a les comarques gironines. És el balanç del dispositiu, que va començar a les sis del matí, i que es va acabar a quarts de tres de la tarda. El cas es troba, ara, sota secret de sumari.

La policia va fer entrades i escorcolls a Girona, Salt i diverses localitats de la Costa Brava Centre. En concret, a Calonge i Sant Antoni, a Santa Cristina d’Aro i a Sant Feliu de Guíxols. Entre els llocs on va fer escorcolls, hi ha una nau situada al polígon Mas Xirgu. L’empresa, Bio Green Planet, fabrica i distribueix productes per a horticultura. La companyia, amb matriu holandesa, té presència en una vintena de països d’Europa. En aquesta nau, els Mossos van fer un escorcoll en presència d’una de les persones detingudes. L’operació va mobilitzar agents de la divisió d’investigació criminal (DIC), efectius de la brigada mòbil (Brimo), la unitat canina del cos i mossos de seguretat ciutadana, entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia