Punt divers

Dos detinguts per agredir un jove, cremar-li el vehicle i robar-li diners

La Guàrdia Civil ha detingut dos joves a Riudecols (Baix Camp) als quals acusa d'agredir un jove abans de robar-li diners i el vehicle i cremar-lo a la riera d'Alforja (Baix Camp).

El cos armat ha informat en un comunicat que els detinguts són Xavier E.S., de 20 anys i veí d'Alforja, i Román B.M., també de 20 anys i resident a Reus (Baix Camp), que han passat a disposició judicial acusats d'un delicte de robatori amb violència i intimidació i sostracció de vehicle i danys.

Els fets es remunten al vespre del passat 9 d'agost, quan un grup de joves, entre els quals es trobaven els detinguts, va seguir un jove d'Alcover (Alt Camp) que conduïa un vehicle esportiu i el van obligar a parar-se i a baixar del cotxe. Seguidament, els joves van copejar el conductor del cotxe, que va requerir assistència mèdica per lesions lleus, i li van robar el cotxe, que més tard van cremar a la riera d'Alforja.

La policia creu que els detinguts es podrien haver apoderat també de 300 euros que hi havia a l'interior del cotxe, i han assenyalat que els fets podrien ser posteriors a una baralla entre els implicats en una discoteca de Cabanes (Castelló) al juliol passat.

La Guàrdia Civil no descarta noves detencions d'altres joves que podrien haver participat en els fets.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.