Successos

Increment d’un 12% de la plantilla dels Mossos

S’hi han incorporat 134 agents, dels quals 18 a Banyoles, 35 a Girona i 17 a Salt

La regió policial de Girona ha incorporat 134 agents dels Mossos d’Esquadra més aquest any, una xifra que representa un 12% més d’efectius a la demarcació. Així ho va manifestar el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, en resposta a una pregunta formulada pel diputat d’ERC al Parlament per Girona Jaume Butinyà.

Concretament, des d’Interior s’han destinat 18 agents més a Banyoles, el que suposa un augment d’un 36%, 35 a Girona (+18%) o 17 a Salt. Així mateix, també s’ha dotat de nous mitjans les diverses ABP, com per exemple 85 vehicles nous que permetran donar un millor servei als ciutadans. Tal com va indicar Butinyà, aquest any ha estat la primera vegada en set anys que s’han destinat nous agents a les àrees policials fora de l’entorn de la demarcació de Barcelona. La incorporació d’agents era una demanda molt sol·licitada per diversos ajuntaments gironins, ja que en el transcurs d’aquest temps s’han anat perdent efectius com a conseqüència de les jubilacions.

Elena també va destacar la construcció de la nova comissaria de la Jonquera, que ha suposat una inversió de tres milions, com un equipament policial necessari en un punt estratègic i que dona servei directe a 13 municipis de l’Alt Empordà.

El conseller d’Interior del govern català també va subratllar una mesura “que ha passat més inadvertida però que potser és més determinant”, com és el fet que no s’han suprimit els sectors de trànsit d’Olot i Sant Feliu de Guíxols.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia