Successos

Mor l’alcalde del Brull en un accident en una finca agrícola

Li haurien caigut al damunt unes bales de palla que movia amb un tractor

Ferran Teixidó també era el president de la Mancomunitat la Plana

L’alcalde del Brull (Osona) des del 2007, Ferran Teixidó, ha mort aquest diumenge com a conseqüència d’un accident quan treballava amb el tractor a la seva explotació agrícola.

Els Mossos d’Esquadra han confirmat l’accident, que ha passat cap a dos quarts d’onze d’aquest matí en una finca agrícola. Segons els primers indicis, li haurien caigut al damunt dues bales de palla.

Uns veïns han alertat els serveis d’emergència, però quan han arribat al lloc ja no han pogut fer res per salvar-li la vida.

La Mancomunitat Intermunicipal de La Plana ha confirmat la mort de Teixidó, de la qual n’era el president: “Amb una immensa tristor i el cor encongit, des de la Mancomunitat La Plana us hem de comunicar que ha mort el nostre President Ferran Teixidó i Turner, en un tràgic accident de tractor aquest matí”.


Tres dies de dol oficial i reunió extraordinària de la Mancomunitat la Plana
L’ens, que aglutina una desena llarga de municipis del sud d’Osona, ha decretat tres dies de dol oficial a tot el territori de la Mancomunitat, amb la suspensió dels actes oficials i les banderes onejant a mig pal.

Txevi Rovira i Montells, vicepresident de la Mancomunitat i alcalde de Santa Eulàlia de Riuprimer, assumeix els poders de la institució fins que l’Assemblea nomeni una nova presidència. Demà dilluns es farà una reunió extraordinària de la Junta de Govern de la Mancomunitat la Plana i es donaran detalls de la cerimònia de comiat de Ferran Teixidó.

La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, s’ha mostrat “consternada per la mort del Ferran Teixidó”, que ha descrit com un home “compromès amb la seva terra, alcalde, president de la Mancomunitat la Plana i gran defensor del món rural i la pagesia”.

“El meu condol a la família, amics i a tot el poble del Brull per la pèrdua de l’alcalde Ferran Teixidó. Descansi en pau”, ha manifestat el president de la Generalitat, Pere Aragonès.

També han expressat el seu condol per la pèrdua de Teixidó la presidenta del Parlament, Laura Borràs, i el vicepresident del govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia