Successos

policial

Arrestat un aspirant a urbà de Figueres per narcotraficant

La Guàrdia Civil va detenir, el 23 de juny, Hamza D. Lurawi, un alumne de l’Escola de Policia de Mollet del Vallès, que estava fent el curs bàsic després d’aprovar les oposicions a la Guàrdia Urbana de Figueres, per narcotràfic, pertinença a organització criminal i blanqueig de diners. La detenció de l’aspirant a policia es va dur a terme a Sant Andreu de la Barca, on es van fer quatre detencions més i es va comissar una partida important de droga i diners. Dels cinc arrestats, quatre van ser empresonats i només l’alumne de l’escola de policia va quedar en llibertat però després de pagar una fiança de 3.000 euros. La investigació d’aquesta trama de narcotràfic va començar fa més de dos anys i encara continua oberta.

L’Ajuntament de Figueres va rebre fa uns dies la comunicació, tant de la Guàrdia Civil com de l’Escola de Mollet, que els informava que el seu futur agent havia estat arrestat, i immediatament van ordenar l’obertura d’un expedient que comportarà la retirada de sou i feina. Tot i que, segons remarca l’Ajuntament, l’arrestat per narcotràfic encara no havia vestit l’uniforme de la Guàrdia Urbana ni fet cap servei, l’Ajuntament paga als aspirants un sou mínim mentre dura la seva formació a l’escola de la policia de Mollet. L’Ajuntament de Figueres manté que s’ocuparà que no trepitgi el carrer com a agent de la Guàrdia Urbana fins que no s’hagi resolt el procediment judicial. L’agent detingut va superar les oposicions en un procés obert per cobrir vuit places. Actualment l’Ajuntament de Figueres té oberta una convocatòria per cobrir set places en comissió de serveis destinades a agents provinents d’altres cossos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia