Successos

Un jutjat de Lleida investiga la mort d’un fetus trobat en un pis de Lleida

Tot i que hi ha secret d’actuacions, l’autòpsia preliminar apunta que hauria nascut viu i hauria mort ofegat

El jutjat d’Instrucció número 4 de Lleida ha obert una investigació arran de la troballa dimecres passat d’un fetus en un domicili del barri de la Bordeta de Lleida. L’informe preliminar de l’autòpsia apunta que el fetus hauria nascut viu i que hauria mort després ofegat tot i que caldrà esperar al resultat definitiu per constatar aquest aspecte. La jove que va donar a llum el fetus té 22 anys i hores abans havia ingressat a l’Hospital Arnau de Vilanova per una hemorràgia.

Segons fonts pròximes al cas, tant la jove com l’entorn familiar asseguren que no sabien que la noia estava embarassada. Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació i de moment no han fet cap detenció en relació amb aquest cas, que es troba sota secret d’actuacions.

La noia vivia al pis on es va trobar el fetus amb el seu xicot i la mare d’ell. Va ser la sogra qui va trobar el fetus en una bossa al lavabo i va trucar a emergències.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia