Successos

Mor un conductor en una sortida de via a l’AP-7 a Vilablareix

Una menor d’edat ha resultat ferida menys greu i l’han traslladat a l’hospital Josep Trueta de Girona

El Servei Català de Trànsit informa que aquesta nit s’ha registrat un sinistre viari mortal a l’AP-7 a Vilablareix (Gironès), al punt quilomètric 64,3, en sentit sud. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 23.44 h.

Per causes que encara s’estan investigant, hi ha hagut una sortida de via d’un turisme amb posterior bolcada. A conseqüència de l’impacte, el conductor ha sortit projectat del vehicle, ha colpejat un camió i ha mort. Es tracta d’un home, J.A.D.G.C, de 21 anys i veí de Màlaga. A més, una menor d’edat ha resultat ferida menys greu i l’han traslladat a l’hospital Josep Trueta de Girona.

El vehicle sinistrat no tenia en vigor l’assegurança. Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l’afectació viària, la via va estar tallada en sentit sud fins a les 01.09 h, quan es va obrir un carril per circular. Cap a les 04.17 h, la via es va obrir del tot i la situació es va normalitzar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia