Punt divers

Els treballadors del Cremallera de Núria desconvoquen les vagues d'aquesta setmana

Els treballadors del Cremallera de Núria han decidit avui desconvocar les vagues previstes per a aquesta setmana després de reunir-se amb l'empresa i arribar a un principi d'acord, segons ha informat el delegat sindical, Marc Cardona.

El delegat sindical ha assegurat que s'ha produït "un acostament de posicions" entre el comitè de l'empresa i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), encara que, de moment, "es mantenen les vagues per a setembre a l'espera d'un acord final".

El portaveu dels empleats del cremallera ha assegurat que encara és "aviat" per a concretar els acords, però ha destacat la voluntat de la direcció d'estudiar les seves propostes d'equiparació salarial amb els treballadors que ocupen el seu treball en els serveis de trens de Barcelona.

Vagues previstes pel setembre
La plantilla espera que la reunió a la taula negociadora prevista per a la pròxima setmana serveixi per a arribar a un acord final que implicaria la desconvocatoria, també, de les vagues previstes per al 1 i el pont de la Diada al setembre. Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.