Successos

Un home és donat per mort pel SEM i el forense comprova que encara és viu

Els succés va tenir lloc aquest dissabte a Riudecanyes

Un home de 64 anys d’edat de Riudecanyes (Tarragona) va ser donat aquest dissabte per mort pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) però poc després el forense va comprovar que encara vivia, tot i presentar dificultats respiratòries, per la qual cosa va ser traslladat a l’hospital.

El succés va tenir lloc aquest dissabte quan el SEM va ser requerit per atendre a un veí de Riudecanyes que es trobava inconscient al seu domicili, motiu pel qual els bombers van haver de facilitar l’accés al pis.

Segons fonts policials, el metge del SEM que va examinar l’home que estava inconscient i que, pel que sembla, tenia antecedents d’alcoholisme, va certificar la seva mort biològica, i no va practicar cap maniobra de reanimació.

Poc després es va informar al forense i a la comitiva funerària, i una vegada va arribar a l’immoble el primer, aquest va comprovar que la persona donada per morta respirava amb dificultat.

Es va requerir immediatament la presència d’una ambulància medicalitzada el personal de la qual va aconseguir estabilitzar al pacient i va procedir a traslladar-lo a un centre hospitalari.

Fonts policials han indicat que els agents que van acudir al lloc de l’incident van informar al jutge de guàrdia del que havia succeït i van obrir diligències de caràcter informatiu, encara que els Mossos d’Esquadra només iniciaran una investigació si es presenta una denúncia.

Les mateixes fonts policials han explicat que correspon al SEM iniciar, per la seva banda, una investigació interna sobre les circumstàncies en què es va produir l’incident.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia