Successos

Investiguen una violació múltiple a Barcelona

Tres homes haurien abusat d’una noia al barri de Sant Martí

Els Mossos indaguen sobre dues violacions més

Els Mossos investiguen una presumpta violació que es va produir el passat mes de juny en un pis ocupat situat al barri del Raval de Barcelona. Els fets van tenir lloc el 26 de juny, tot i que van transcendir ahir. També investiguen dues violacions més, una agressió sexual a una dona al districte de Sant Martí i una altra a Montjuïc, també a Barcelona.

La primera hauria tingut lloc cap a tres quarts d’una de la nit de dimecres a l’entorn del carrer Joan d’Àustria. Fonts policials han explicat que la víctima va demanar ajuda i va explicar que va ser agredida per tres homes. Va ser traslladada a un hospital, on la unitat central d’agressions sexuals dels Mossos d’Esquadra es va posar en contacte amb ella. Una altra dona ha denunciat una agressió sexual que s’hauria produït el 30 de juliol cap a les cinc de la matinada pels voltants de l’estadi olímpic de Montjuïc.

Punxen una jove a la festa de Roses

Redacció

Ahir es va conèixer un nou cas de punxada a una dona sense submissió química, un fet que està sent investigat pels Mossos d’Esquadra. Va succeir a Roses, durant la festa major del municipi costaner. L’Ajuntament va emetre ahir un comunicat en què condemnava i denunciava l’agressió, i a l’escrit va detallar que el Punt Lila instal·lat a la zona de barraques va atendre la jove, que no presentava símptomes que li haguessin injectat cap substància. El consistori va qualificar la pràctica de “perillosa i deplorable” i va demanar col·laboració ciutadana per “seguir denunciant qualsevol agressió física, verbal o sexual”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia