Successos

Detenen a Maçanet l’amo de dos gossos que els maltractava penjant-los d’un arbre

L’arrestat, que té 38 anys, feia mesos que cometia els abusos i els animals es trobaven en un estat deplorable

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Maçanet de la Selva l’amo de dos gossos que maltractava els animals de manera reiterada. L’home, que té 38 anys, penjava els animals d’un arbre pel coll i els ruixava amb aigua calenta. Els mossos van comprovar com l’arrestat feia mesos que cometia els abusos. L’home, que és propietari d’una casa a la urbanització Maçanet Residencial Parc, tenia els dos animals en un estat deplorable. Els Mossos d’Esquadra el van arrestar aquest dimarts i l’acusen d’un delicte de maltractament d’animals. Després de declarar davant del jutjat, ha quedat en llibertat provisional. Els dos gossos s’han traslladat al Centre d’Acollida d’Animals de la Selva (CAAS).

Aquest dilluns els mossos van rebre l’avís que aquest home, que té una casa a la urbanització Maçanet Residencial Parc, maltractava els seus gossos. La policia va anar fins a l’habitatge i, allà, es van trobar els dos animals en un estat deplorable.

La investigació va concloure que els gossos feia mesos que patien maltractaments. En concret, l’amo els penjava pel coll en un arbre i els ruixava amb aigua calenta.

Els Mossos van detenir l’home, que té 38 anys, aquest dimarts per un delicte de maltractament d’animals. Aquell mateix dia, la policia li va comissar els dos gossos i els va traslladar fins al CAAS de Tossa de Mar.

El detingut va passar aquest aquest dimecres a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners. Després de prendre-li declaració, el jutge el va deixar en llibertat provisional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia