Successos

Detingut per un robatori amb força en una casa de Fornells de la Selva

A l’home li constaven tres requeriments judicials de recerca, detenció i ingrés a presó

Un home de 45 anys ha estat detingut el dimarts 6 de setembre acusat d’un robatori amb força en una casa de Fornells de la Selva. Els fets van tenir lloc cap a les set de la tarda, quan els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís que havia saltat una alarma al domicili, situat al carrer Sant Cugat. Quan els agents van arribar a l’indret van observar la caseta del jardí i una finestra de la casa forçada. A dins van trobar un home que coincidia amb la descripció observada en les càmeres de vigilància. Durant l’escorcoll se li va localitzar un punxó i un tornavís. A l’home, amb nombrosos antecedents, li constaven tres requeriments judicials de recerca, detenció i ingrés a presó. El jutge ha decretat avui el seu encarcerament.

Segons explica la policia, en el moment de la identificació l’home va facilitar una identitat falsa, però fetes les comprovacions, els agents van esbrinar la filiació correcta i van detenir l’individu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia