Successos

Un detingut per una agressió homòfoba al metro de Barcelona

La víctima va patir insults, cops de puny i puntades de peu

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta setmana un home de 28 anys com a presumpte autor d’una agressió homòfoba al metro de Barcelona el mes. Els fets van passar el juny, quan l’arrestat va robar, insultar i colpejar violentament la víctima per la seva orientació sexual. L’agredit va patir cops de puny i puntades de peu i va requerir assistència i acompanyament psicològic d’entitats vinculades al col·lectiu LGTBI. Segons un comunicat de la policia catalana, l’home ja havia estat detingut anteriorment per diversos fets violents. Després de passar a disposició judicial, l’agressor ha quedat en llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

A l’arrestat se l’acusa de lesions i furt i d’un delicte contra l’exercici dels drets fonamentals i les llibertats públiques.

La investigació es va iniciar el passat mes de juny quan la Unitat Central de Delictes d’Odi i Discriminació va tenir coneixement que una persona havia estat agredida al metro de Barcelona amb l’única motivació de la seva orientació sexual. Segons la declaració de la víctima, l’autor dels fets li va proferir insults homòfobs i la va agredir a cops de puny i puntades de peu amb un alt grau de violència.

Davant la gravetat de les lesions, la Unitat Especialitzada del Cos de Mossos d’Esquadra va obrir una investigació per esclarir els fets i identificar l’agressor. Finalment, el 19 de setembre els agents el van poder identificar i detenir a Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia