Successos

Detinguts per cultivar més de 200 plantes de marihuana en paratges naturals de Campelles

Les plantes es trobaven en el seu estat inicial de creixement

Els Mossos han detingut dos homes de 38 i 39 anys per tenir una plantació amb més de 221 plantes al municipi de Campelles. La detenció es va practicar el dia 28 de setembre i als detinguts se’ls acusa d’un presumpte delicte contra la salut pública. Els arrestats tenien les plantes distribuïdes en dos camps. Un estava situat al veïnat de Roques Blanques i les plantes estaven al seu estat inicial de creixement amb una mida d’uns 20-30 centímetres. El segon camp era al paratge Bosc d’en Rigard i, en aquest cas, les plantes ja feien un metre d’alçada. La investigació s’havia iniciat mesos abans, ja que els mossos havien detectat que en aquests paratges naturals la terra estava preparada per fer conreus no destinats a l’agricultura.

Segons informa el cos policial, la detenció es va dur a terme pels voltants de les nou de la nit del mateix dia 28 mentre els dos homes estaven fent el manteniment de les plantes. Es van intervenir un total de 221 plantes. A més, els agents també van localitzar sacs plens de terra d’adob, un dipòsit d’aigua de plàstic de 1.000 litres de capacitat, un generador elèctric de combustible, una bomba de buidatge i mànegues per poder garantir el reg de les plantacions.

Els detinguts, sense antecedents, han passat a disposició aquest divendres davant del jutjat en funcions de guàrdia de Ripoll; que ha decretat la llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia