Successos

Malestar a la Bisbal per la suspensió del Parc Infantil de Nadal

El govern diu que ho fa pel gran sobrecost energètic

Totsxla Bisbal demana la dimissió del regidor d’Esports

La suspensió del Parc Infantil de Nadal (PIN) de la Bisbal d’Empordà ha generat malestar. El motiu, segons el govern, és que es veu obligat a fer-ho davant el sobrecost energètic que representa. El grup municipal de Tots per la Bisbal (TxLB) ha reaccionat i ha demanat la dimissió del responsable de l’àrea d’Esports davant el que considera una decisió “injustificable”. El 2021, el PIN ja es va suspendre, però en aquell moment es va prendre aquesta decisió davant la situació sanitària derivada de la pandèmia de la covid-19. El grup municipal de TxLB considera “absolutament injustificable de cap manera” l’anul·lació del Parc Infantil de Nadal (PIN).

Petició de dimissió

El portaveu de TxLB, Xavier Dilmé, vol destacar que l’anul·lació és greu i una mostra més del desgovern que afecta la ciutat, però encara són més greus els intents de justificació del regidor d’Esports, Pere Maruny (CUP), “que s’ha quedat descansat” en atribuir tot el problema a l’encariment dels subministraments, “sense parlar de xifres concretes en cap moment i com si això només afectés la Bisbal d’entre tots els ajuntaments”. Segons recorda Dilmé, “l’àrea d’Esports no és una república independent, sinó que forma part de l’Ajuntament de la Bisbal com una àrea més, ni tan sols és un patronat. Fins i tot en el supòsit que la partida de subministraments de les seves instal·lacions s’hagi exhaurit, això se soluciona amb una simple modificació de crèdit per ampliar la partida i punt, com estem fent tot l’any, en cada ple, per a altres casos”.

Dilmé considera “surrealistes” les declaracions fetes fins al moment pel regidor d’Esports i assegura que només es poden atribuir a un “desconeixement del funcionament intern d’un ajuntament, la qual cosa provoca vergonya en un regidor de govern o, simplement, són ganes d’enganyar la gent amb falses cortines de fum davant una mala gestió”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia