Successos

Mor apunyalat un home en una baralla en un bar de Terrassa

La batussa s’ha produït en un local a la carretera de Montcada i la Policia Municipal ha detingut tres persones

Un home ha mort apunyalat aquesta passada nit en una baralla en un bar de Terrassa (Vallès Occidental). La batussa amb armes blanques s’ha produït pels voltants de la mitjanit en un local d’oci situat al número 604 de la carretera de Montcada, al polígon industrial les Glòries. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 23.30 hores d’una baralla entre dos grups amb un home greument ferit. En arribar al llocs dels fets (juntament amb Policia Municipal i el SEM), han comprovat que ja havia un mort. Dues persones més han quedat ferides de diversa consideració.

La Policia Municipal de Terrassa ha detingut tres persones presumptament relacionades amb els fets i els Mossos han obert una investigació per aclarir el crim.

El director dels Mossos d’Esquadra, Pere Ferrer, ha reconegut que darrerament hi ha hagut una acumulació de delictes amb ganivets i punyals. En aquest sentit, ha apuntat que la policia catalana treballa per eliminar “el màxim d’armes blanques” amb batudes i escorcolls.

A parer seu, hi poden haver moltes explicacions darrere d’aquest auge, tot i que ha demanat fer-ne un estudi “calmat” més enllà dels casos concrets. “Estem treballant per donar un pla de resposta a aquest augment d’agressions”, ha indicat l’agent en declaracions a RAC1.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia