Successos

Extingit l’incendi en un antic centre comercial de l’Eix Macià de Sabadell

Han treballat una quinzena dotacions en l’edifici que es troba desallotjat

Del Llac Center està en obres per habilitar una residència d’estudiants i un espai d’oficines

El SEM ha atès a un ferit

Els Bombers de la Generalitat donen per controlat i extingit l’incendi que ha afectat aquest matí de dimarts l’antic centre comercial Del Llac Center de Sabadell. Una quinzena de dotacions treballen per revisar els punts calents. L’edifici, ubicat a l’Eix Macià i a tocar dels jutjats, està immers en un procés de rehabilitació per convertir-lo en una residència d’estudiants i crear també un espai d’oficines. Segons els bombers, l’edifici està desallotjat i han comprovat que no hi ha ningú a dins.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès i traslladat al CUP Sant Fèlix de Sabadell a un ferit en estat menys greu. En total han activat 7 unitats terrestres.

Els Bombers han rebut l’avís a les 11.36 h. Inicialment hi han desplaçat sis dotacions però després ho han ampliat fins dotze i, finalment, n’hi ha una quinzena a la zona. Les flames han afectat una de les plantes. L’incendi ha generat una gran columna de fum visible des de diversos indrets de Sabadell.

El telèfon d’emergències ha rebut un centenar de trucades relacionades amb el foc. A causa de l’incendi, a més, Protecció Civil ha posat en prealerta el pla Procicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia