Successos

ROBATORI

Tres detinguts per intentar fer un furt al voral de l’AP 7

Els homes, d’entre 39 i 54, van fer servir el mètode de la distració per mirar d’enredar l’ocupant d’una furgoneta

Els van arrestar els Mossos, alertats per agents de Salt

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes, d’entre 39 i 54 anys, per intentar furtar en una furgoneta al voral de l’AP7, a Aiguaviva, amb el mètode de la distracció. Els fets van passar aquest diumenge cap a tres quarts d’una del migdia quan una patrulla de Salt que estava fent prevenció a l’autopista va veure un turisme aturat davant d’una furgoneta amb matricula estrangera.

Els agents se’n van malfiar i es va aturar per veure què passava. Va ser quan van veure que mentre un distreia el conductor del vehicle, un altre ja tenia la porta oberta per robar-hi. En veure presència policial, però, els tres ocupants del turisme van fugir a gran velocitat.

Els Mossos els van seguir i els van aconseguir aturar amb l’ajuda d’altres patrulles. En identificar-los, van descobrir que el conductor no tenia carnet. Els agents van arrestar els tres ocupants del vehicle, dos d’ells amb nombrosos antecedents, per desobediència a agents de l’autoritat i per temptativa de furt. Al conductor, a més, per conduir sense haver obtingut el permís de conduir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia