Successos

Ensurt al Barri Vell per un conductor temerari, drogat i sense carnet

L’home, que té diversos requeriments policials, ha estat a punt d’atropellar alguns dels vianants que passejaven

Ensurt aquest migdia al Barri Vell de Girona. La Policia Municipal ha detingut un conductor drogat de 39 anys que circulava amb carnet fals i que ha intentat escapar a tota velocitat pel centre . Els fets, informa l’ACN, han passat pels volts de dos quarts de dotze del migdia, quan dos agents de paisà han seguit el sospitós, que circulava amb un Volkswagen negre pel carrer Santa Clara. A l’altura de l’encreuament amb el Pont de Pedra, els agents s’han identificat i l’home ha accelerat en direcció a la plaça del Vi. Els policies l’han perseguit, però l’home, que té nombrosos requeriments policials, ha avançat altres vehicles pujant per la vorera i posant en risc els nombrosos visitants que hi havia al carrer. L’home ha acabat impactant amb una furgoneta que estava estacionada just a l’encreuament de la pujada de Sant Domènec i els carrers Cort Reial i Ciutadans. Amb tot, el sospitós ha intentat seguir la fugida a peu, fins que la Policia l’ha acabat arrestant.

Un cop detingut, els agents li han fet el test de drogues, que ha acabat donant positiu. També han comprovat que el carnet de conduir que feia servir era fals, motiu pel qual haurà de respondre també d’un delicte de falsedat documental. A més, els agents han trobat diversos objectes a dins del vehicle i ara s’estan fent les gestions pertinents per comprovar si són o no robats.

S’espera que en les properes hores passi a disposició judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia