Successos

Detenen un home a Manresa acusat de matar la seva parella embarassada

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns un home relacionat amb la mort de la seva parella, que segons informa l’ACN tenia 31 anys i estava embarassada. Els fets van tenir lloc el 6 de maig al carrer Gaudí de la capital del Bages. En un primer moment, la policia va descartar que la dona hagués estat assassinada per falta d’indicis de criminalitat, però les diligències practicades per l’equip forense ara han traslladat el cas al jutjat de violència sobre la dona de Manresa. I és que la policia va obrir una investigació per aclarir els fets i l’autòpsia va confirmar que sí que es tractava d’una mort violenta.

La investigació, segons els Mossos, continua oberta i es troba sota secret de les actuacions.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) no consten antecedents de violència entre la víctima i el detingut, que ha de passar a disposició del jutge en les pròximes hores.

Tres dies de dol

L’Ajuntament de Manresa ha decretat tres dies de dol oficial per la mort de la dona embarassada, després d’haver-se fet públic aquest dilluns que es va tractar de violència masclista. Aquest dimarts a les 12h del migdia es farà un minut de silenci a la plaça Major, que comptarà amb la presència de la consellera d’Igualtat, Tània Verge, i l’alcalde de la ciutat, Marc Aloy.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia