Successos

successos

L’incendi de Peralada crema 18 hectàrees però no creix més

Almenys 26 dotacions de Bombers treballen en la seva extinció

Es treballa amb la hipòtesi de la maquinària agrícola com a possible causa del foc

L’extensió cremada de l’incendi de Peralada declarat aquesta tarda ja no creix i no es demanen més recursos. El foc ha afectat 18 hectàrees, la major part de les quals agrícoles i una petita part forestals, segons dades provisionals dels Agents Rurals. Treballen amb la hipòtesi de la maquinària agrícola com a possible causa de l’incendi. Els mitjans aeris estan fent descàrregues sobre bales de palla en el foc que afecta sembrats i camps de rostolls, segons comuniquen els Bombers. Almenys 26 dotacions de Bombers treballen des de dos quarts de sis de la tarda en l’incendi de rostolls, que s’ha declarat a prop de les instal·lacions del camp de golf que hi ha a la localitat i ha avançat empès per la tramuntana que bufa a la zona.

Els Bombers concentren els seus esforços en el flanc esquerre que és el que presenta flama activa, mentre que el dret ja no corre. Els efectius del cos han hagut de protegir una granja de porcs propera, com a mesura de prevenció. El foc ha avançat en direcció contrària al golf i al poble i crema especialment marges, camps de sembrat i rostoll. Fins el lloc hi ha dotacions terrestres i també diversos mitjans aeris que remullen la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia