Successos

METEOROLOGIA

La intensa pluja entorpeig la mobilitat a Girona

La zona pròxima a l’àrea comercial de la zona sud de Girona s’ha inundat i els cotxes tenen una certa dificultat a completar el giratori en sentit nord

Ha entrat aigua en el servei de radiodiagnòstic i la unitat de Cirurgia sense ingrés de l’Hospital de Figueres i s’han hagut anul·lat les intervencions i proves d’aquesta tarda

La intensa pluja que ha caigut a la ciutat de Girona, on s’ha enregistrat trenta litres en trenta minuts, han generat alguns problemes en la mobilitat urbana. En concret, l’accés sud de la ciutat ha rebut els efectes de la intensitat de l’aigua i ha inundat la rotonda de distribució de la zona comercial on hi ha McDonald’s, Decatlhon i Mediamarkt.

La pluja també està afectant a l’Alt Empordà. Concretament, a l’Hospital de Figueres la intensitat de la pluja ha provocat que s’inundés la planta -1. Ha afectat al servei de radiodiagnòstic i la unitat de cirurgia sense ingrés, circumstància que ha provocat que s’haguessin d’anul·lar proves i intervencions programades en aquests serveis per la tarda. Estan treballant intessament per intentar reemprendre l’activitat demà al matí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia