Successos

REGNE UNIT

Detingut un home com a sospitós de la mort de tres persones a Nottingham

Les víctimes han estat trobades sense vida al centre de la localitat britànica

Una furgoneta ha intentat atropellar tres persones més

La policia investiga els fets, que creu que estan relacionats

Un home de 31 anys ha estat detingut aquest dimarts a la ciutat britànica de Nottingham com a sospitós de l’assassinat de tres persones, que han estat trobades mortes al centre de la localitat, segons ha informat la policia del comtat de Nottinghamshire.

Dues persones han estat trobades mortes a les quatre de la matinada hora local, les tres hora catalana, la policia ha atès un altre incident en el qual una furgoneta ha intentat atropellar tres persones més —que han estat traslladades a l’hospital— i, posteriorment, ha trobat un tercer cadàver en un altre carrer de Nottingham, informa Efe. La policia creu que els tres incidents estan relacionats, segons ha afirmat la cap de policia Kate Meynell, que ha informat que mantenen totes les hipòtesis obertes sobre els motius de l’atac mentre investiguen conjuntament amb la policia antiterrorista “com ho faríem normalment en aquest tipus de circumstàncies”, ha afirmat. També ha demanat paciència a la ciutadania mentre continua la investigació i ha dit que diverses carreteres de la ciutat romandran tancades mentre s’investiguen els fets. El transport públic s’ha suspès, inclosos els serveis d’autobús i tramvia, segons informa la BBC.

El primer ministre britànic, Rishi Sunak, ha publicat una piulada a Twitter en la qual ha donat les gràcies a la policia i als serveis d’emergència per la seva resposta a “l’incident impactant” a Nottingham i ha afirmat que es manté informat de les novetats dels fets i que s’ha de donar temps a la policia per portar a terme la seva feina. “Els meus pensaments estan amb els ferits i amb la família i els éssers estimats dels que han perdut la vida”, clou la piulada.

Dos dels morts en l’atac en Nottingham eren estudiants de la universitat

Dues de les tres persones assassinades aquest dimarts a la ciutat anglesa de Nottingham eren estudiants de la Universitat de Nottingham, ha informat aquest centre educatiu.

“Amb gran tristesa, confirmem la mort sobtada i inesperada de dos dels nostres estudiants en un succés en el centre de Nottingham la passada nit”, ha comunicat en un missatge a la comunitat estudiantil, remès a Efe.

“Estem commocionats i devastats per la notícia i els nostres pensaments estan amb els afectats, les seves famílies i amics”, afegeix la institució, una de les dues universitats que hi ha en aquesta ciutat del centre d’Anglaterra.

La Policia local ha declarat en les últimes hores que es manté “oberta” quant a la motivació de l’atac múltiple, pel qual ha detingut a un home de 31 anys per presumpte assassinat.

Encara que no s’ha precisat si pot tractar-se d’un atemptat, el cos policial ha explicat que treballa en col·laboració amb la unitat nacional contra el terrorisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia