Successos

Detenen a Alacant un home clau de la màfia calabresa

La Policia Nacional espanyola ha arrestat al fugitiu italià en un operatiu antidroga internacional que ha atrapat 24 persones

Un home de confiança d’un dels líders de la màfia calabresa, la N’Dranghetta, ha estat detingut per la Policia Nacional espanyola a Alacant, on s’havia assentat. Aquest individu era una peça clau de la banda en la branca de la província italiana de Cosenza i estava en cerca i captura per tràfic de drogues i organització criminal, amb una ordre europea de detenció i entrega. Aquesta operació s’ha realitzat en col·laboració amb les autoritats italianes i en el si d’un projecte contra aquesta màfia liderat per la Interpol.

Segons ho ha comunicat el cos estatal de policia, el detingut era la mà dreta d’un dels caps de la xarxa criminal. Van tenir informació que estava vivint a la demarcació d’Alacant, on estava treballant en el sector de l’hoteleria. Era un fugitiu de la justícia que hauria destacat pel tràfic de cocaïna entre Amèrica del Sud i Itàlia i Alemanya. Un cop el van detenir i va ser posat a disposició judicial i va entrar a la presó sense fiança.

En el macrooperatiu antidroga internacional, liderat per Itàlia, hi va haver 24 detencions més, 20 de les quals es van fer al país mediterrani, mentre que quatre, a Alemanya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia