Successos

Dues víctimes mortals i una menor ferida a platges de l’Alt Empordà

Una menor també va resultar ferida greu a Empuriabrava

Dos persones van morir ahir ofegades a platges de l’Alt Empordà. Un home de 60 anys i nacionalitat cubana va morir ofegat a la tarda mentre es banyava a la platja de la Rovina de Castelló d’Empúries ; i un altre de 55 anys va morir a la platja del Salatar de Roses. Les víctimes van morir en platges vigilades i on onejava la bandera groga per mal estat de la mar.

Amb aquestes ja són nou les víctimes mortals a les platges catalanes en el període de campanya estival (15 de juny a 15 de setembre).

Protecció Civil de la Generalitat demana extremar les precaucions a les platges, piscines i aigües interiors aquests propers dies coincidint amb un episodi de temperatures molt altes.

Una menor ferida greu a Empuriabrava

Ahir a la tarda (16.43h) també es va produir un ofegament greu en una platja d’Empuriabrava. Es tracta d’una menor de 13 anys que va haver de ser traslladada pel SEM en helicòpter a l’Hospital Josep Trueta de Girona en estat greu.

A la platja on ha passat l’incident hi havia vigilància i onejava la bandera vermella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia