Punt divers

Més d'un centenar de fidels de la parròquia de Sant Vicenç de Castellet critica l'actuació 'dèspota' del rector del poble

CATALUNYA CENTRAL

Més d'un centenar de fidels de la parròquia Sant Vicenç critica l'actuació 'dèspota' del rector del poble, mossèn David de Vargas. El col·lectiu Mossèn Josep Rovira Tenas ha explicat que les homilies del mossèn tenen un to 'apocalíptic' i, en alguns casos, de 'crítica dura contra els qui no opinen com ell'.

Els fidels també es queixen que no coneixen l'estat real dels comptes de la parròquia i que les obres que s'hi han fet no tenien ni un Pla director ni el permís de la Delegació Diocesana. Per tot plegat el col·lectiu ha demanat de nou una entrevista amb el bisbe de Vic, Romà Casanova. De forma paral·lela els creients porten recollides un total de 150 signatures en contra de la forma d'actuar de mossèn David de Vargas. Els fidels, segons han explicat, tenen també el suport d'altres rectors dels municipis del voltant.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.