Successos

Una dona s’escapa de l’hospital de Figueres per recuperar el cotxe que havia bolcat a Capmany

Els Mossos d’Esquadra van detenir al municipi de Capmany una dona de 37 anys que havia bolcat el cotxe mentre conduïa sota els efectes de l’alcohol i de les drogues. Els fets van passar aquest diumenge a dos quarts de set de la tarda, quan la dona va ser rescatada del cotxe i la van traslladar a l’hospital de Figueres. Una patrulla dels Mossos va anar fins al centre sanitari per fer-li les proves d’alcoholèmia i en arribar-hi, la dona s’havia escapat de l’hospital i la van trobar en el dipòsit de les grues a la Jonquera. La conductora estava intentant recuperar el vehicle que havia bolcat poc abans a la carretera.

Per altra banda, el dia abans una patrulla va localitzar a Llers un vehicle atura’t al mig del carril dret de l’AP-7, a tres quarts d’onze de la nit. En arribar al cotxe, els agents van realitzar-li al conductor una prova d’alcoholèmia, sent el resultat una taxa superior a 0,60 mg/l. L’home, de 29 anys i resident a França, va ser detingut per conduir un vehicle de motor amb una taxa d’alcohol superior a la permesa i sota la influència de les drogues.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia