Successos

Un home mor ofegat a la platja de Rocagrossa a Sant Pol de Mar

Un testimoni ha alertat el telèfon d’emergències de que havien tret una persona del mar

Un home d’entre 20 i 30 anys ha mort ofegat aquest dimarts a la platja de Rocagrossa de Sant Pol de Mar, informa l’ACN. El telèfon d’emergències 112 ha rebut l’avís al voltant de dos quarts de set de la tarda, quan un testimoni ha alertat de que havien tret un home del mar, que treia aigua per la boca, i que li feien maniobres de reanimació. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’hi ha desplaçat amb dues unitats terrestres i un helicòpter. Els professionals han intentat reanimar l’home sense èxit. A l’hora dels fets, el servei de vigilància de la platja ja havia finalitzat.

En total s’han rebut set trucades per aquest fet, incloent una d’un socorrista que es trobava a lloc per avisar també que una persona que havia presenciat els fets havia patit un atac d’ansietat. Els Mossos d’Esquadra s’hi ha desplaçat amb dues dotacions. Per la seva banda Bombers de la Generalitat s’han mobilitzat fins al lloc amb una dotació.

Segons Protecció Civil, amb aquesta, ja són 21 les persones mortes a les platges catalanes en el període de campanya estival. Un recompte, que detalla, només fa referència a banyistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia