Successos

successos

Sis detinguts per una violació grupal a Mallorca

La víctima és una turista de divuit anys

L’agressió es va produir en un hotel de Magaluf

Sis joves han estat detinguts com a presumptes autors de la violació grupal a una turista de divuit anys en un hotel del municipi mallorquí de Magaluf la matinada de dilluns. Segons ha informat la Guàrdia Civil i ha difós Efe, els detinguts són d’origen suís i francès i tenen edats al voltant dels vint anys. Tots sis van prestar declaració dimarts a la tarda als jutjats de guàrdia de Palma i han estat enviats a presó. Segons la Guàrdia Civil, els joves van agredir la jove i van enregistrar la violació amb el mòbil.

Es tracta de la segona denúncia per violació grupal a Mallorca en un mes. L’anterior es va produir quan sis joves alemanys d’uns vint anys van detinguts per la Policia Nacional en un hotel de la platja de Palma acusats de violar una jove de la mateixa nacionalitat.

Segons va explicar el cos policial, un dels detinguts hauria mantingut relacions consentides amb la jove després de conèixer-la a la platja, però més tard van arribar cinc amics a l’habitació on eren i alguns d’ells van agredir la jove mentre la resta consentia la violació sense defensar la víctima.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia