Successos

Detenen a Badalona tres falsos policies

Haurien retingut un home al seu domicili i sostret objectes valorats en 31.000 euros

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Badalona tres falsos policies per retenir un home al seu domicili i sostreure’l objectes valorats en 31.000 euros. Segons la policia catalana, l’arrest es va produir el passat 11 d’octubre com a presumptes autors dels delictes de robatori amb intimidació, detenció il·legal, usurpació de funcions púbiques i violació de domicili.

La investigació va iniciar-se el 21 de setembre quan la víctima va desplaçar-se a la comissaria de l’Eixample de Barcelona per denunciar els fets. Els agents van poder identificar el suposat venedor i dos dels falsos policies. A mitjans d’octubre, la víctima va contactar amb un suposat venedor d’una ploma estilogràfica per mitjà d’una aplicació de compra i venda entre particulars. Després de negociar amb ell i arribar a un acord, van quedar per trobar-se el 19 d’octubre al pis de la víctima per fer efectiva la compra, que finalment no es va produir. Abans que marxés el suposat venedor, però, tres homes identificant-se com a policies van entrar al domicili de la víctima, els van emmanillar a tots dos i van assegurar que tenien una ordre judicial per escorcollar el pis i buscar un rellotge per valor de 800.000 euros. Segons fonts policials, van aprofitar, però, per registrar el domicili i endur-se joies, un rellotge i diners en efectiu. Abans de marxar, van informar a la víctima que li enviarien una citació judicial.

Els tres detinguts tenien una gran quantitat d’antecedents per delictes contra el patrimoni i en algun cas concret per delictes de robatoris violents. Els autors van passar a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Badalona el 13 d’ octubre .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia