Successos

Detenen el sospitós de l’assalt a la protectora d’animals

La Guàrdia Urbana de Figueres ha detingut aquest dilluns al matí el sospitós que ahir va assaltar la protectora d’animals, ubicada al carrer Pont de Molins. Segons informa l’Ajuntament, i recull l’Acn, els agents li han seguit el rastre fins a una masia ocupada on vivia prop de les vies del. Cap a les 10.15 hores d’aquest dilluns, l’han localitzat i arrestat després d’una persecució. Mossos i Guàrdia Urbana el buscaven des de diumenge, quan cap a un quart de sis de la tarda va irrompre a la protectora i va atacar dos treballadors i tres gossos. Als treballadors els van traslladar a l’hospital de Figueres on els van atendre de les ferides, que no eren de gravetat.

L’alcalde de Figueres, Jordi Masquef, va explicar que havien pogut identificar l’agressor, un home que vivia ocupant una finca del carrer Port de la Selva. Segons les informacions policials, aquest diumenge ha entrat a la gossera, ha deixat anar diversos animals i s’ha encarat als treballadors de la protectora. Dos empleats han acabat amb ferides lleus i tres gossos també han tingut lesions. L’alcalde va concretar que els havien traslladat a una clínica veterinària de Girona per atendre’ls.

El dispositiu de recerca del sospitós amb efectius de la Guàrdia Urbana i els Mossos ha tingut resultats aquest matí, quan agents locals l’han localitzat en uns terrenys a tocar de les vies del tren i a la masia ocupada on vivia l’assaltant. A les 10.15 hores, i després d’una persecució, l’han pogut detenir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.