Successos

colòmbia

Almenys 33 morts per una esllavissada de terra

També hi ha una vintena de persones ferides

Una esllavissada de terra al nord-est de Colòmbia ha causat la mort d’almenys 33 persones, la majoria de les quals criatures, i ferides a una vintena més, segons informa el diari local El Heraldo que cita les autoritats locals. La tragèdia, segons explica el mateix mitjà al seu web, es va produir divendres a la tarda, quan una cinquantena de persones van quedar atrapades sota el fang a la carretera que comunica la ciutat de Medellín amb Quibdó, al departament de Chocó, després que la forta pluja que va caure provoqués diverses esllavissades de terra.

Els equips d’emergències desplaçats a la zona continuen aquest dissabte treballant per rescatar les persones que es trobarien encara colgades sota el fang.

El departament de Chocó, que limita amb l’oceà Pacífic i acull una àmplia selva tropical, s’ha vist afectada per fortes precipitacions en els darrers dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia