Successos

FIGUERES

Detingut per conducció temerària i enfrontar-se a la policia

La Guàrdia Urbana de Figueres va detenir un conductor de 42 anys que circulava de forma temerària per la ciutat i que es va negar a passar la prova d’alcoholèmia. Segons explica l’ACN, els fets van passar ahir diumenge quan una patrulla va detectar el conductor circulant pels carrers de la ciutat i posant en risc la seguretat del trànsit. L’home no va fer cas de les indicacions dels agents que li requerien que s’aturés i va continuar el seu camí. Els policies el van perseguir fins a Cabanes, on finalment va aconseguir aturar-lo. Quan li van demanar que fes la prova d’alcoholèmia, el conductor s’hi va negar i es va enfrontar als agents. L’home va acabar detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit, per negar-se a passar la prova d’alcoholèmia i per atemptat als agents de l’autoritat.

A més, en una altra actuació la Guàrdia Urbana de Figueres va arresta dos homes que van robar en un bar del centre de la ciutat. Els fets van tenir lloc la matinada de dissabte a diumenge en un establiment entre els carrers Fossol i Nord.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia