Successos

OLOT

Detenen el presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació

La Policia Municipal d’Olot va detenir el presumpte autor de dos robatoris perpetrats amb violència i intimidació. El primer va tenir lloc dissabte passat, cap a les cinc de la tarda. La policia va rebre l’avís que una persona havia forcejat amb un jove per sostreure-li els diners en efectiu que portava a sobre. A partir de la descripció que en va fer la víctima i dels testimonis del cas, els agents van localitzar i detenir el sospitós quan es trobava en un supermercat de la ciutat. Entre les seves pertinences, la policia li va trobar un telèfon mòbil del qual el detingut no va poder justificar la propietat.

De forma simultània, els Mossos d’Esquadra van rebre la denúncia d’una persona que el mateix dia havia patit un robatori amb intimidació. Les dades físiques i la roba del detingut van coincidir amb les de l’autor d’aquest segon robatori. A més, va resultar que el telèfon que li van intervenir havia estat sostret en aquest altre robatori.

El presumpte autor, que té 36 anys i és d’Olot, continua detingut a la comissaria dels Mossos d’Esquadra com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i intimidació, i està pendent de passar a disposició judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia