Successos

successos

Mor el conductor d'un vehicle en un xoc frontal a la C-31 a Ventalló

Una altra persona ha quedat ferida i els equips d’emergència l’han traslladat a l’hospital Trueta de Girona

El conductor d'un vehicle ha mort aquest migdia després de xocar frontalment amb un altre cotxe a la C-31,  a Ventalló, gairebé a tocar del terme municipal de Viladamat. Per causes que encara s’estan investigant, la víctima, un home de 56 anys i veí de Flaçà, s'ha accidentat amb un altre conductor que ha resultat ferit. Aquest ja ha estat traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Segons han informat els Bombers, han rebut l’avís a les 13:15 hores i s’hi han desplaçat 5 dotacions.

A causa de l'accident, també s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Segons el Servei Català de Trànsit, l’accident està generant cues a la zona i  els Mossos d'Esquadra estan realitzant desviaments senyalitzats, ja que la carretera C-31 continua tallada en els dos sentits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia