Punt divers

Restringit el trànsit a Santa Perpètua de Mogoda i Palau-solità i Plegamans a partir de dilluns

Les obres, amb un cost de 7,7 milions d'euros, preveuen la construcció d'un pas inferior i una ampliació de la carretera

Les obres per millorar l'accessibilitat a cinc polígons industrials de Santa Perpètua de Mogoda i Palau-solità i Plegamans, a Barcelona, obligaran a restringir el trànsit per la C-59 a l'altura de la primera d'aquestes localitats des de dilluns que ve (16 de juliol) fins al mes de novembre.

Segons ha informat avui la Generalitat de Catalunya, les obres, amb un cost de 7,7 milions d'euros, preveuen la construcció d'un pas inferior sota la C-59 i una ampliació de la carretera.

Aquest enllaç a diferent nivell permetrà l'accés al Polígon Industrial Can Bernades-Subirà (Urvasa) dels vehicles procedents de Barcelona i a més es construirà un ramal d'incorporació en direcció a la capital catalana.

En els dos sentits
Les restriccions en la via s'aplicaran al llarg de 1,7 quilòmetres, tant en sentit Barcelona com en sentit Palau-solità i Plegamans i Caldes de Montbuí.

Els plans d'obra preveuen mantenir els dos carrils de circulació actuals per garantir la fluïdesa viària, per això s'aprofitarà al màxim la plataforma existent i s'efectuaran lleugers desviaments locals, a les zones on tinguin lloc els treballs.

Així mateix, a conseqüència de les obres, l'entrada al carrer Vallès, ubicació del futur pas inferior, quedarà tancada, per la qual cosa els vehicles hauran d'accedir a la zona a través de la rotonda principal d'accés al Polígon Urvasa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.