Successos

Denuncien sis joves per llençar petards i bengales “de forma temerària”

La Policia de Palafrugell ha identificat i denunciat sis joves que aquest dimarts a la nit van llençar petards i bengales de “forma temerària” a la plaça Nova del municipi, segons ha fet públic el consistori en un comunica on lamenta els fets . Segons explica, la policia va acudir a la zona després de rebre diverses trucades de veïns de la zona i van poder interceptar el grup, que fugia corrents cap a l’aparcament del casal. La policia els ha denunciat per alteració greu de la seguretat ciutadana, utilització d’articles pirotècnics incomplir les normatives i resistència a l’autoritat. A més, els van intervenir un total de 15 bengales de segona categoria, una bateria de 16 coets de segona categoria i tres petards de tercera categoria.

Per la seva banda, el grup municipal en Comú Podem considera que els fets "ens ha de fer reflexionar sobre la fractura social" que hi ha al municipi. Segons exposen en una comunicat, insisteixen "un cop més" en la necessitat de "prendre mesures que dirigeixin les polítiques municipals i supramunicipals cap al reforçament de l'educació en tots els nivells d'edat juntament amb el reforç i presència dels educadors de carrer". "Les polítiques han d'enfortir estructures socials i obrir horitzons: laborals, habitacionals, culturals que ens ajudin a entendre les energies renovables, els residus i els recursos naturals de proximitat com una eina de transformació cap a una economia productiva ecològicament responsable" conclouen. 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia