Successos

POLICIAL

Detenen un home que havia intentat robar una dona que sortia d’un caixer

Agents dels Mossos de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols van detenir un home de 47 anys per intentar robar una dona d’una seixantena que acabava de treure diners d’un caixer automàtic.

Els fets van tenir lloc al carrer Arboç, quan la víctima, que es dirigia caminant cap al seu domicili va ser abordada de sobte per un home. Aquest la va agafar fortament pel braç, li va posar un ganivet de grans dimensions al coll i li va exigir que li donés tots els diners. L’home vaprendre-li les bosses que duia, les va buidar al terra però no va trobar el moneder amb els diners i va marxar del lloc sense sostreure res.

Alertats tant els mossos com la policia local del municipi, de seguida van fer recerca del possible autor. Gràcies a la descripció aportada per la víctima i per la policia local, els agents van localitzar l’home a l’Avinguda Politur. Els mossos el van identificar i detenir, tot i que inicialment s’hi va oposar i resistir.

En l’escorcoll li va trobar, amagat sota la cintura, un ganivet de grans dimensions. Els mossos van detenir el presumpte autor, un home de 47 anys per un delicte de robatori amb violència i intimidació i resistència i desobediència a agents de l’autoritat. El detingut, amb antecedents policials, va passar el dia 21 de març a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia