Successos

estat francès

Mor un adolescent de 15 anys després de ser apallissat a la sortida de l’escola

El tràgic succés arriba després que una altra agressió hagi deixat en coma una nena de 14 a Montpeller

Macron promet ser implacable amb la violència escolar

Commoció a l’Estat francès per dues pallisses a la sortida de l’escola, una d’elles amb resultat de mort. Shamseddine, un adolescent de 15 anys, ha mort aquest divendres a l’hospital on va ser traslladat dijous a la tarda després d’haver estat trobat inconscient amb senyals de cops per tot el cos en un carrer prop de la seva escola a Viry-Châtillon, a Essonne, departament al sud de París. El noi va ser operat d’urgència, però no ha aconseguit salvar la vida. La fiscalia ha informat de la detenció d’un adolescent de 17 anys en relació amb la mortal pallissa i que es troba sota custòdia. Es desconeix el motiu de l’agressió.

El tràgic succés, segons informa la premsa local, es va produir dijous passades les quatre de la tarda, quan Shamseddine, sortia de classe de música de l’escola i es dirigia cap a casa a peu. De camí, entre l’entrada de dues cases, l’adolescent va ser agredit per un grup de joves amb caputxes, segons el testimoni de vianants. El noi hauria estat brutalment apallissat amb cops de peu i de puny per tot el cas. No es va usar cap arma en l’agressió, segons les primeres investigacions. El noi, abandonat al terra del carrer mal ferit, va ser trobat per un vianant que va avisar els serveis d’emergència, que després de practicar-li uns primers auxilis van traslladar-lo a l’hospital on va morir poc després.

“L’escola ha de continuar sent un santuari per nosaltres, tant pels professors com pels alumnes”, ha dit el president francès, Emmanuel Macron, de visita aquest divendres en un centre escolar del districte nou de París.

“Serem implacables contra qualsevol forma de violència”, ha promès el mandatari, que s’ha mostrat alarmat pel fet que els agressors són cada cop més joves.

La mort del jove Shamseddine arriba després que dimarts tres menors de 14 i 15 haguessin apallissat una nena a la sortida d’una escola a Montpeller, Occitània. La pallissa va ser tan forta que Samara va entrar en coma, del qual en va sortir dijous. La nena va ser agredida per companys de classe. Tres menors van ser detinguts en relació amb la pallissa, entre els quals hi ha una noia, que hauria estat la instigadora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia