Successos

LLORET DE MAR

Detingut per posar el pis a lloguer de manera falsa i cobrar la fiança

La Policia Local de Lloret de Mar, per ordre dels Mossos d’Esquadra de Blanes, va detenir un home per posar a lloguer el pis on ell mateix està d’arrendatari. Cinc persones van presentar denúncia per haver estat víctimes d’aquesta presumpta estafa quan volien llogar aquest habitatge, situat a Lloret.

L’home, mitjançant anuncis en portals de venda i lloguer d’habitatges, posava el seu propi apartament a lloguer i demanava els diners de la fiança amb el compromís de tenir enllestit el contracte del lloguer pel mes següent. Quan arribava la data acordada, però, no contestava als denunciants, que no podien prendre ni possessió del pis ni recuperar els diners de la fiança.

Els fets denunciats van tenir lloc a final de gener i principi de febrer. L’estafa, segons informen els Mossos d’Esquadra, ascendeix a 3.000 euros. Finalment, el 7 d’abril, a les 3 de la tarda, la Policia Local de Lloret de Mar va detenir l’home, de 42 anys, com a presumpte autor d’un delicte d’estafa i falsificació de document públic. L’arrestat, que té antecedents, va passar l’endemà a disposició judicial a disposició judicial al Jutjat en funcions de Blanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia