Successos

successos

Un home perdona a un acusat de disparar-li a la cama durant una baralla

L’Audiència de Lleida ha jutjat aquest matí un home acusat de disparar-ne a un altre i ferir-lo en una cama durant una baralla entre dues famílies a Balaguer el juliol del 2021. Segons ha explicat en el judici la víctima i informa l’ACN va rebre l’impacte d’un dels trets que li va disparar l’acusat des del cotxe quan fugia després de veure’l amb un revòlver a la mà. La víctima ha relatat que el van perseguir disparant-lo fins que va quedar ferit a la cama.

Malgrat tot, la víctima ha afirmat que des de llavors no ha tingut cap problema més amb aquesta família i que després de parlar i donar-se la mà amb l’acusat li perdona els fets. “Vull que això acabi”, ha manifestat.

Indemnització doble

Per la seva part, l’acusat ha negat que volgués matar la víctima. En aquest sentit, ha afirmat que és caçador des de fa 40 anys i amb la seva experiència “si hagués volgut podria haver fet molt mal, però no era la meva intenció ni la meva voluntat”. En concepte de responsabilitat civil, l’acusat ha indemnitzat a la víctima amb 17.000 euros, el doble del que li sol·licitaven. Amb tot, la Fiscalia ha rebaixat la petició de presó de 8 a 5 anys pel delicte de temptativa d’homicidi. La defensa vol un màxim de 2 anys per un delicte de lesions.

Durant la baralla, el nebot de la víctima va ser colpejat amb un bat de beisbol pel fill del principal acusat, motiu pel qual aquest últim ha estat processat per un delicte de lesions i li demanen 2 anys de presó. Es considera que la filla va intentar atropellar a l’home amb el cotxe. Així, li demanen 1 any de presó per un delicte de lesions en grau de temptativa després d’una conformitat entre les parts. Els altres dos acusats (fill i filla) s’han acollit al seu dret a no declarar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia