Successos

àsia

Un mort i desenes de ferits per fortes turbulències en un vol de Londres a Singapur

Singapore Airlines ha confirmat que el Boeing 777-300, en el qual viatjava 211 passatgers i 18 tripulants, ha fet un aterratge d’emergència en un aeroport de Tailàndia

Almenys una persona ha mort i una trentena més han resultat ferides aquest dimarts després que un avió de la companyia Singapore Airlines, que volava de Londres a Singapur, fos sacsejat per “fortes turbulències”.

L’aparell, un Boeing 777-300ER, va sortir dilluns al vespre de l’aeroport londinenc de Heathrow amb destinació a Singapur amb 211 passatgers i divuit tripulants a bord. L’incident ha tingut lloc quan faltava una hora i mitja perquè arribés a la seva destinació i ha obligat al pilot del vol fer un aterratge l’emergència a l’aeroport internacional Suvarnabhumi de Bangkok, Tailàndia.

La companyia no ha confirmat en quin punt de la ruta s’ha produït la situació d’emergència. Segons les dades registrades pel portal FlightRadar 24, que registra els volts a tot el món, l’avió de Singapore Airlines va patir una pèrdua d’altitud unes onze hores després d’haver enlairat de Londres. Segons el mateix portal, el vol va baixar bruscament des d’una altitud d’uns 11.300 metres a 9.500 metres en només cinc minuts, per després estabilitzar-se, travessar el mar d’Andaman i aterrar a l’aeroport tailandès Suvarnabhumi de Bangkok. Una desena d’ambulàncies han estat mobilitzades fins a peu de pista per atendre els ferits. En un primer comunicat publicat aquest dilluns a la seva pàgina de Facebook i recollit per l’agència Efe, la companyia informava de diversos ferits i un mort. En una actualització posterior, Singapore Airlines ha precisat la xifra de ferits en trenta, divuit dels quals han estat ingressats en hospitals de Bangkok.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia