Punt divers

Dispositiu especial de trànsit per a la celebració del campionat del món femení d'esquí alpí a La Molina

COMARQUES GIRONINES

Els Mossos d'Esquadra, juntament amb l'Organització del campionat del món femení d'esquí alpí que se celebrarà el pròxim cap de setmana a l'estació de La Molina (Cerdanya), han muntat un dispositiu especial de trànsit per tal de garantir la seguretat i l'accés a l'esdeveniment. El dispositiu, que s'emmarca dins d'un Pla Director de Seguretat, té una doble finalitat. D'una banda vol garantir la mobilitat i seguretat vial, i de l'altra, una adequada gestió de l'ordenació de trànsit i seguretat en els entorns.

Durant el dies 13 i 14 de desembre, es restringirà el pas de vehicles de mercaderies de més de 3.500 quilograms per les carreteres GI-400, GIv-4082, l'Avinguda Supermolina i l'Avinguda Generalitat. També s'habilitaran pàrquings públics a Telecabina Alp 2500, Pista Llarga, Roc Blanc, Pla d'Anyell i Hípica.

Des de la organització s'ha recomanat als conductors portar cadenes pel vehicles, com a previsió a les condicions meteorològiques.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.