Punt divers

Iberpotash reclama una millora de les infraestructures de transport de mercaderies

CATALUNYA CENTRAL

El conseller delegat d'Iberpotash, José Antonio Martínez, ha demanat una millora de les infraestructures ferroviàries de transport de mercaderies i un reforçament del lideratge del port de Barcelona. Iberpotash és l'empresa que explota les mines del Bages. Segons Martínez, si es vol començar a pensar en una altra divisió com a empresa i com a país el transport per tren de mercaderies ha de ser 'radicalment diferent'. El conseller delegat diu que és 'absolutament necessari situar el nostre producte al port i al centre d'Europa de manera eficient i eficaç'. Martínez va fer aquestes declaracions en la presentació del llibre 'Cum grano salis. La sal i la potassa a Súria (1185-1982)' d'Albert Fàbrega.

El conseller delegat va afegir que, per tal que això sigui possible, s'ha de fer d'una 'manera directa, sense transbords i amb l'amplada europea que demana aquesta línia'. Segons Martínez si no se situa el producte en aquest centre europeu i no se soluciona aquesta logística, el projecte continuarà sent 'molt limitat de manera global i menys competitiu'.  Segons el conseller delegat d'Iberpotash no és possible que al Bages hi hagi infraestructures de fa vuitanta anys. Martínez va dir que amb totes aquestes millores es podrien incrementar les vendes de potassa. El conseller delegat d'Iberpotash també va destacar que s'ha de potenciar el port de Barcelona. 


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.