Punt divers

Governació inverteix 5 milions d'euros en infraestructures i serveis de telecomunicacions al Pallars Jussà fins al 2010

ALT PIRINEU I ARAN

La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació ha presentat el pla Pallars Jussà Connecta, que inclou 71 actuacions per dotar de telefonia mòbil, internet de banda ampla i TDT tots el nuclis de població de més de 50 habitants, i de més petits, atenent a les especificitats del territori. El Pallars Jussà Connecta, inclou un total de 71 actuacions, de les quals ja se n'ha dut a terme 35, cosa que ha suposat una inversió d'1.389.000 euros. Entre les 36 actuacions que queden pendents de fer, amb un pressupost de 3.699.000 euros, hi ha la construcció de 5 noves torres de telecomunicacions, i la compartició de 5 més, per fer arribar el TDT i banda ampla a aquells nuclis que no en tenen.

L'acte de presentació del Pallars Jussà Connecta ha servit també per signar la constitució d'una comissió de seguiment del Pla entre el Consell Comarcal i la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació. El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch ha destacat l'esforç que s'està fent per dotar d'infraestructures la comarca, ja que una part d'aquestes actuacions es duen a terme en els nuclis de menys de 50 habitants que, d'entrada, quedarien fora del pla Catalunya Connecta, i ha manifestat que 'amb aquest pla es contribueix a potenciar les possibilitats de desenvolupament social, personal i econòmic dels ciutadans del Pallars Jussà'.Jordi Bosch ha afegit que 'el pla Catalunya Connecta ens porta al futur d'aquí al 2010, fent que la ciutadania i les empreses estiguin connectades al món' i n'ha destacat la importància estratègica, tot afirmant que 'la millora de les telecomunicacions està afavorint la cohesió territorial del nostre país i és un valor afegit molt important per a la competitivitat de l'economia del Pallars Jussà i, per extensió, de tot Catalunya.'


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.