Punt divers

A la demarcació de Lleida ja s'han executat la meitat de les obres del 'Pla Zapatero'

El subdelegat del govern estatal, José Angel Flores, ha dit que a la demarcació de Lleida el ritme de les obres de l'anomenat 'Pla Zapatero' va a molt bon ritme i que ja s'han executat la meitat de les obres per part dels Ajuntaments. Flores ha dit que als consistoris també se'ls ha transferit ja el 50% de la inversió inicial. El subdelegat ha dit que dels 73 milions d'euros que s'han destinat a la demarcació de Lleida més de 38 milions ja han anat a parar als ajuntaments. Flores ha recordat que aquestes obres han generat a la demarcació de Lleida 2.523 llocs de treball. Al 'Pla Zapatero' s'hi ha presentat tots els Ajuntaments de Lleida, un total de 230, menys el d'Arres, a la Val d'Aran.

Pel que fa a la comarca del Pallars Jussà, zona en la que ha visitat algunes obres del 'Pla Zapatero' ha dit que s'hi estan duent a terme 18 projectes per un import de 2,3 milions d'euros. Flores ha visitat un parc municipal i un magatzem que construeix l'Ajuntament de Tremp per la brigada. José Antonio Flores, acompanyat de l'alcalde de Tremp, Víctor Orrit, ha visitat les obres de la nova caserna de la Guardia Civil de Tremp. Aquesta obra es preveu poder estrenar a mitjans de juliol i que sigui el ministre d'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba el que l'inauguri. Aquestes obres han suposat una inversió de 800.000 euros i han durat un any aproximadament. Altres casernes que el govern estatal té previst remodelar són les de Balaguer, Tàrrega, Bossòst, Sort i la seu d'Urgell. A totes aquestes obres s'hi destinaran 4,5 milions d'euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.